图片
会员登录
登录账号:
登录密码:
验 证 码:
您好,您已登录
您有条新到站内短信
会员中心 退出登录
图片
点评搜索
 
 
点评详情
发布于:2018-1-3 00:25:32  访问:26 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Γερμανία βιβλία βιβλία ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ - Περιβάλλον - Η γυναίκα που ζει με τους ουρακοτάγκους!
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός
- Περιβάλλον - Η γυναίκα που ζει με τους ουρακοτάγκους! ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΜΕ ΠΕΤΡΑ Η Birute Galdikas έχει αφιερώσει τη ζωή και τις σπουδές της στους ουρακοτάγκους, όχι όμως μόνο θεωρητικά αλλά και σε πρακτικό επίπεδο. Τι σημαίνει αυτό; Ζει εδώ και πολλά χρόνια στο Βόρνεο της Ινδονησίας σε μια πρωτόγονη καλύβα, όπου μαζί με τον σύζυγό της φωτογράφο Rod Brindamour μελετούν τη ζωή αυτών των πρωτευόντων θηλαστικών.
Η ίδια γεννήθηκε στη Γερμανία από Λιθουανούς γονείς, αλλά μεγάλωσε στο Τορόντο του καναδά, σπούδασε ζωολογία, βιολογία και ψυχολογία και έχει αφιερώσει εξ ολοκλήρου τη ζωή της στους ουρακοτάγκους, γράφοντας βιβλία, άρθρα σε περιοδικά ενώ έχει λάβει πλείστα βραβεία για το έργο της.
Το National Geographic έχει αφιερώσει αρκετά εξώφυλλά του σε αυτήν, ενώ στις σελίδες του πολλές φορές έχει αναλυθεί το έργο της και η σημασία του. Πέρασε ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ αρκετές δυσκολίες παραμένοντας στο Βόρνεο πάνω από 30 χρόνια, υπερασπιζόμενη τους ουρακοτάγκους και την προστασία των τροπικών οικοτόπων τους, οι οποίοι καταστρέφονταν με γοργό ρυθμό από τους υλοτόμους, τους χρυσοθήρες και τις πυρκαγιές.
Απελευθέρωσε στο φυσικό τους περιβάλλον περισσότερους από 100 μικρούς, ορφανούς ουρακοτάγκους, που είχαν αιχμαλωτιστεί παράνομα για κατοικίδια ζώα ή για ζωολογικούς κήπους. Το έργο της θεωρείται από την επιστημονική κοινότητα ανεκτίμητη.
Πηγή: perierga.gr
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές
Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του ReutersΠαράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.
Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.
Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ των υπολοίπων.
Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.
Υπέρ της εφαρμογής του ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.
Οι ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».
Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ Οι Κινέζοι τουρίστες ξόδεψαν το 2013 πάνω από 100 εκατ. δολάρια!
Στη δεύτερη θέση οι Γερμανοί με 83,8 εκατ. δολάρια και τρίτοι οι Αμερικάνοι με 83,5 εκατ. δολάριαΟ wikipedia.orgτουρισμός για πολλές χώρες είναι ένας σημαντικός πυλώνας για την κρατική τους οικονομία, όπως άλλωστε και για την Ελλάδα. Ποιοί τουρίστες όμως ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους;
Σύμφωνα με έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, στην πρώτη θέση έρχονται οι Κινέζοι, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ το 2013 ξόδεψαν στις διακοπές τους 102 εκατ. δολάρια! Οσον αφορά στις δαπάνες των Κινέζων τουριστών σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού καταγράφηκε αύξηση 40% το 2012 σε σχέση με το 2011
Με μεγάλη διαφορά δεύτεροι έρχονται οι τουρίστες από τη Γερμανία, οι οποίοι ξόδεψαν 83,8 εκατ. δολάρια και τρίτοι οι Αμερικάνοι με 83,5 εκατ. δολάρια.
Ακολουθούν οι Βρετανοί με 52,3 εκατ., οι Ρώσοι με 42,8 εκατ., οι Γάλλοι με 37,2 εκατ., οι Καναδοί με 35,1 εκατ., οι Ιάπωνες με 27,9 εκατ., οι Αυστραλοί με 27,6 εκατ. Και τέλος οι Ιταλοί με 26,4 εκατ. .
Apple-tab-span" style="white-space:pre">
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=290668&catID=5
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
图片
脚注信息
注册号: 522300000026556
版权所有 贵州苗生药业有限公司 黔ICP备17000141号-1
咨询电话:0859-3190677 地址:贵州省兴义市丰都办丰都社区10组