图片
会员登录
登录账号:
登录密码:
验 证 码:
您好,您已登录
您有条新到站内短信
会员中心 退出登录
图片
点评搜索
 
 
点评详情
发布于:2018-1-2 17:41:08  访问:86 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
μισθού μισθού χρέος ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ «Πληρώνουμε με τα χαμηλότερα επιτόκια»
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ «Δουλειά μου είναι να ενημερώνω την κοινή γνώμη ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ για τις αποφάσεις που λαμβάνουμε», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του......
«Πληρώνουμε με τα χαμηλότερα επιτόκια» ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Γεωργιάδης: Εάν δεν πούμε στον κόσμο την αλήθεια, θα οδηγήσουμε τον τόπο μας στην καταστροφή
«Δουλειά μου είναι να ενημερώνω την κοινή γνώμη για τις αποφάσεις που λαμβάνουμε», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι αν γινόταν μία ψύχραιμη κουβέντα για το τι γράφεται μέσα στο Μνημόνιο, 75% με 80% των πολιτών δεν θα διαφωνούσαν.
Με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ για τους ενστόλους, είπε: «Κάθε απόφαση που θα ακυρωθεί, θα πρέπει να αντικατασταθεί με μία άλλη». Και πρόσθεσε: «Στην τσέπη μας έχουμε συγκεκριμένα λεφτά. Μη μας φεύγει η μεγάλη εικόνα».
«Μπορούμε να ζήσουμε με τα ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ λεφτά που έχουμε», επανέλαβε.
Και ξεκαθάρισε ότι οι τροϊκανοί δεν είναι τοκογλύφοι αφού πλέον, όπως συμπλήρωσε, πληρώνουμε ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ με τα χαμηλότερα επιτόκια. «Πληρώνουμε τώρα τα μισά. Εάν δεν πούμε στον κόσμο την αλήθεια, θα οδηγήσουμε τον τόπο μας στην καταστροφή», ανέφερε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι «Είχαμε 360 δισεκατομμύρια χρέος και τώρα έχουμε 320 δισεκατομμύρια».
«Ο κόσμος έχει τρελαθεί, νομίζει ότι κόβουμε τους μισθούς για να πληρώσουμε τους τόκους», πρόσθεσε.
Ξεκαθάρισε πάντως ότι έχουν γίνει πολλά λάθη και ειδικά στο πρώτο Μνημόνιο. Και υποστήριξε ότι η χώρα ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ μας δεν έχει γίνει ούτε Αιθιοπία, ούτε Σουδάν.
Επανέλαβε πάντως ότι: «Αν ήταν στο δικό μου χέρι, δεν θα έπαιρνα πίσω το 25ευρω».
Ξεκαθάρισε πάντως ότι όποιοι γιατροί εκβιάζουν τους ασθενείς για τις συνταγές, θα φύγουν από τον ΕΟΠΥΥ σήμερα. «Θα πρέπει οι γιατροί να μάθουν να συνταγογραφούν για να μην ξεπεράσουν τη φαρμακευτική δαπάνη. Οι γιατροί που το κάνουν, θα φεύγουν και σήμερα».
YouTube.com/embed/4WAvE_s_z5Q">
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»
Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β` Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.
Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.
Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.
Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».
Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης
Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο
Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.
Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.
 
 
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/632877/plironoume-me-ta-hamilotera-epitokia/
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
图片
脚注信息
?